İbni Sina: Hekim İzle – The Physician (2013)

 İbni Sina: Hekim İzle (2013)

9 yasindaki Rob Cole dogal bir yetenekle dunyaya gelmis ve annesinin yaklasmakta olan olumunu tuhaf bir bicimde sezmistir. Engelleyemedigi olum gerceklestiginde, Bader onu ikna ederek uzun bir yolculuga cikarir; bu yolculuk ise kucuk hokkabazliklari ve hekimlik alaninda cesitli yontemleri ogrendigi bir egitim sureciyle gecer.

 Ne var ki Cole icin bir noktadan sonra bu metodlar sinirli kalir ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayi istemeye baslar. Bu amacla rotasini Pers topraklarina cevirir ve gormeyi diledigi kisi tum doktorlarin doktoru Ibn-I Sina’dir.
Unlu hekimin Ispahan’daki okuluna ulastiginda ise zorluk ve yasaklarla karsilasir. En buyuk sorunu ise Hristiyan olmasi ve bu nedenle okula kabul edilemeyecek olmasidir. Ancak genc Rob icindeki bu bilgi acligiyla hepsini asmaya hazirdir ve nihayetinde kutsal amaci ugruna, sorunlari kendi belirledigi yontemlerle cozmeye baslar.

Hdilkfilmizle iyi seyirler diler.
Tür: 2013 Filmleri, 720p, Dram, Macera, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2013, Almanya
IMDB Puanı: 7.3/10
Yönetmen: Philipp Stolzl
Senaryo: Jan Berger, Noah Gordon
Görüntü Yönetmeni: Hagen Bogdanski
Müzik: Ingo Frenzel
Oyuncular: Adam Thomas Wright, Ben Kingsley, Dominique Moore, Elyas M'Barek, Emma Rigby, Fahri Yardim, Franz Dinda, Makram Khoury, Michael Jibson, Michael Marcus, Mohamen Mehdi Ouazanni, Olivier Martinez, Stanley Townsend, Stellan Skarsgård, Tom Payne
Süre: 150 dakika

 FRAGMAN İZLE

480 TÜRKÇE MAİL.RU

720 TÜRKÇE OK.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Siyah Perde Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Siyah Perdede İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız