Hasat Zamanı İzle – The Reaping (2007)

Hasat Zamanı İzle  (2007)

Katherine Winter (Hilary Swank) mucizelere inanmaz; gerceklere inanir. Eskiden din gorevlisi olan Katherine, Sudan’da misyonerlik yaparken kizini ve kocasini kaybettikten sonra dine sirtini donmustur. Simdi artik sorularina dua yerine bilimsel arastirmalarla yanit aramaktadir. Bir universite hocasi olarak, sozde mucizelerin ipligini pazara cikarmak icin on saflarda mucadele etmeye basladigi icin, dunyanin dort bir yanindan cagirilir ve aglayan heykelleri, azizlere benzeyen duvar lekelerini, kanayan avuc iclerini sorusturur.

Su ana kadar, cozmedigi tek bir ilahi mucize yoktur. Ama kucuk bir kasaba ogretmeni olan Doug Blackwell (David Morrissey) kasabalilarin Allah’tan geldigine inandiklari bir dizi tuhaf olayi aydinlatmasi icin Katherine’den yardim isteyince, Katherine ve ortagi Ben (Idris Elba) bazen mucizelerin urkutucu olabilecegini, inanc ile batil inanc arasindaki cizginin tehlikeli olcude ince oldugunu ogrenirler.

Louisiana batakliklariyla ormanlarin arasina gizlenmis Haven, mantigin kurallarinin tekrar yazilmis gibi gorundugu bir kasabadir. Bir cocuk olur ve nehir kirmiziya doner; bu Incil’deki on belanin kasabanin uzerine cokusunun sadece baslangicidir. Katherine profesyonel kariyerinde ilk kez bu olgulari bilimle aciklayamamaktadir. Kasabalilar Loren McConnell adli gizemli bir cocugun (AnnaSophia Robb) Allah’in gazabini kapilarina getirdigine inanmaktadirlar. Ama Katherine, onlarin kotulugun habercisi olarak gordugu bu kucuk kizi, yardimina muhtac kayip bir cocuk olarak gormektedir. Loren gizemin karanlik yuregine cekildikce, Katherine de dunyayi karanliga gomecek bir komploda kendi rolunu gitgide daha cok kesfeder.

Hdilkfilmizle iyi seyirler diler.
Tür: 720p, Gerilim, Korku, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2007, Amerika
IMDB Puanı: 5.7/10
Yönetmen: Stephen Hopkins
Senaryo: Brian Rousso, Carey Hayes
Görüntü Yönetmeni: Peter Levy
Müzik: John Frizzell
Filmin Diğer İsimleri: Reaping
Oyuncular: Andrea Frankle, AnnaSophia Robb, David Jensen, David Morrissey, Hilary Swank, Idris Elba, John McConnell, Lara Grice, Mark Lynch, Myles Cleveland, Samuel Garland, Stephen Rea, Stuart Greer, William Ragsdale, Yvonne Landry
Süre: 99 dakika

 FRAGMAN İZLE

720 TÜRKÇE OK.RU

720 TÜRKÇE MAİL.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Siyah Perde Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Siyah Perdede İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız