Tim’in Vermeer’i Altyazılı izle (2013)


“Film bana tuhaf bir komediymiş gibi görünüyor. Garip, olağandışı bir fikir üzerine kurulmuş, neredeyse Beckett-vari eğlenceli bir fikir var ortada; birisinin resim yapma sürecini bir film olarak izliyoruz. Neyse ki Tim komik birisi!” Teller (Yönetmen)

Tim Jenison post-prodüksiyon ve grafik alanındaki bilgisayar programlarıyla tanınan bir mucit. Garip hobiler edinmek için hem zamanı hem de tutkusu var. Hobilerinin en sonuncusu belki de en tuhaf olanı: Hollandalı büyük ressam Johannes Vermeer.

David Hockney ve Philip Steadman’ın Vermeer hakkındaki kitaplarını okuması, Tim’i, Vermeer’in resimlerini optik bir alet yardımıyla yaptığına iyiden iyiye ikna eder. Hattâ, hemen garajında basit bir mercek ve ayna düzeneği kurup, ilk denemelere de başlar. Hayatında hiç resim yapmamış olan Tim, bu aleti kullanarak Vermeer’in ‘Müzik Dersi’ isimli tablosunun tıpatıp aynısını yapabilecek midir gerçekten? Tim’in yakın arkadaşları olan Penn ve Teller’in her daim komik ve eğlenceli müdahaleleriyle, Tim’in bu inanılmaz eğlenceli, icat etme tutkusunun hiç eksik olmadığı, ilham verici hikâyesini adeta bir sanat dedektifliği öyküsü gibi izliyoruz.

Siyahperdefilm iyi seyirler diler.
Tür: 2013 Filmleri, 720p, Belgesel, Turkce Altyazi, Yabanci Filmler
Yapım: 2013, Amerika
IMDB Puanı: 7.8/10
Yönetmen: Teller
Senaryo: Penn Jillette, Teller
Görüntü Yönetmeni: Shane F. Kelly
Müzik: Conrad Pope
Oyuncular: Colin Blakemore, David Hockney, Leslie Jenison, Martin Mull, Penn Jillette, Philip Steadman, Tim Jenison
Süre: 80 dakika

 FRAGMAN İZLE 720 ALTYAZILI OK.RU 720 ALTYAZILI MAİL.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Siyah Perde Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Siyah Perdede İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız