Göz İzle – The Eye (2008)

Göz İzle   (2008)

Sydney Wells (Jessica Alba) Los Angeles’ta yasayan basarili, bagimsiz bir konser viyolonistidir. Cocuklugunda yasadigi trajedi, gorme yetenegini kaybetmesine neden olmustur. Hikâyenin acilisinda, Sydney hayati boyunca bekledigi cifte kornea nakli ameliyati gecirerek gorme yetenegine kavusur. Ameliyattan sonra Sydney goz doktoru Dr. Paul Faulkner (Alessandro Nivola)’in yardimi ve ablasi Helen (Parker Posey)’in destegiyle tekrar gormeyi ogrenir.

Ancak Sydney’in mutlulugu kisa omurlu olacaktir; karanlik ve korkutucu imgeler, aciklanamaz bir sekilde genc kadina musallat olur. Bu goruntuler ameliyatin gecici bir yan etkisi midir, Sydney’in zihninin gormeye alisirken verdigi tepki midir, hayal gucunun bir urunu mudur yoksa korkutucu derecede gercek midir? Ailesi ve dostlari, genc kadinin akli dengesinden suphe ederken, Sydney isimsiz goz donorunun, sadece kendisinin gorebildigi korkunc bir dunyaya kapi actigina ikna olur.

SinemaFilm.org iyi seyirler diler.
Tür: 480p, Dram, Gerilim, Korku, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2008, Amerika
IMDB Puanı: 5.2/10
Yönetmen: David Moreau, Xavier Palud
Senaryo: Jo Jo Yuet-chun Hui, Oxide Pang Chun, Sebastian Gutierrez
Görüntü Yönetmeni: Jeff Jur
Müzik: Marco Beltrami
Oyuncular: Alessandro Nivola, Brett A. Haworth, Chloe Moretz, Danny Mora, Esodi Geiger, Fernanda Romero, Jessica Alba, Karen Austin, Kevin K., Obba Babatundé, Parker Posey, Rachel Ticotin, Rade Serbedzija, Ryan J. Pezdirc, Tamlyn Tomita
Süre: 97 dakika

 FRAGMAN İZLE 720 TÜRKÇE MAİL.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

 
Siyah Perde Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Siyah Perdede İzle
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız